Teknisk omtale Hyundai Celeron 466MHz

Publisert

Maskinen er utrustet med en 466 MHz Celeron-prosessor, 64 MB minne og harddisken er på 7,85 GB. CDer leses med en 48X CD-ROM-leser av merke AOpen CD-948E. Skjermkortet er et ATI Rage II C og har 8 MB minne. Lyden er integrert på hovedkortet og håndteres av brikken Creative Audio PCI 128. Det er også et ISDN-kort fra Asuscom som står i en PCI-plass.

Skjermen er på 17-tommer og måler 40 cm diagonalt. Dette stemmer bra med det oppgitte målet på 16-tommers synlig bilde. Maksimal anbefalt oppløsning er 1024 x 768 @ 85Hz, som gir et godt og stabilt bilde. Punktavstanden (dot pitch) er på 0,27 mm. Skjermen karakteriserer vi som meget god, og vi har selv hatt svært god erfaring med skjermer fra Hyundai gjennom årene.

Høyttalerne er kurante. De er relativt store, og gir også musikalsk utbytte hvis ikke kravene til volum og toneomfang er alt for kresne.

TilkoblingPCen har alle standard tilkoblinger: Tastatur, mus, 2 x USB, 2 x serieporter, én parallellport, skjermutgang og tilkobling for ISDN. Det er også minijack-kontakter for høyttalere, mikrofoninngang og linjeinngang og en standard kontakt for styrespak (og MIDI som krever overgangsledning). UtbyggingsmuligheterMaskinen er normalt lett å åpne. Det er skruer på baksiden, og du trekker hele metalldekselet bak og opp med et enkelt håndgrep.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer