Teknisk omtale

Publisert

Maskinen er utstyrt med en Pentium III 500 og det er installert 64 MB minne. Det er to kontakter for SDRAM minnemoduler og bare den ene er i bruk. Harddisken er en Quantum Fireball CX på 10,2 GB og støtter UDMA/66. CDer leses med en DVD-ROM-leser Hitachi GD-5000, grafikken er integrert på hovedkortet og leveres av brikken fra Savage 4 med 8 MB minne. Lyden er integrert på hovedkortet og er basert på SoundBlaster Audio PCI.

Tilknutning til Internett skjer via det interne modemet som sitter i en PCI-kortplass.

Skjermen er en 15-tommers LCD-skjerm som måler 38,2 cm diagonalt. Maksimal anbefalt oppløsning er 1024 x 768, som gir et godt og stabilt bilde. Skjermen karakteriserer vi som meget god, men stor betraktningsvinkel.

Høyttalerne er helt flate, og det er lagt mer vekt på design enn lydkvalitet. De er kurant til multimedia, men bass og lydvolum er det svært lite av.

Tilkobling

Disse består av en serieport, en parallellport, en USB bak og en på fronten, spillekontroll/MIDI (krever overgangsledning), og skjermutganger med både digitalkontakt for flatskjermen og en vanlig skjermkontakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer