Tekniske detaljer

Det er mange likhetstrekk blant de tre modellene fra Zepto, Toshiba og Tundra. Men det skiller likevel noen tusenlapper på pris.

Publisert
Sist oppdatert

Toshiba er en av de virkelige veteranene på bærbar-markedet, og deres maskiner har høstet mange gode omtaler opp gjennom årene. Zepto og Tundra er "norske" modeller fra Zepto Computer og PS Data.

Her er en oversikt over maskinvaren i de tre PCene:

Kommentarer

Vekt- og størrelsesmessig er de tre modellene ganske like. Vi merker oss at Zepto Znote 2100 er eneste PC som er utstyrt med 1400x1050 punkters skjerm, som vi mener er perfekt for 15" skjermer.

Når det gjelder andre forskjeller, er det verdt å merke seg minnestørrelsen. Her har Tundra blitt utstyrt med dobbelt så mye som de to andre (-32 MB til grafikkortet). Vi mener 256 MB er greit for de fleste, men kjører du flere tunge prosesser samtidig og har mange programvinduer åpne, kan det mange ganger være en fordel med mer minne. Du kan sette i mer minne i alle modellene, og det behøver ikke å være en dyr affære.

Grafikkløsningene på ZNote 2100 og Satellite 2450 er ganske like, mens løsningen på Tundra 1846L er en del svakere. Det viser også våre ytelsesmålinger (se neste side).

Diskettstasjon er det kanskje noen som vil savne dersom de velger Zepto Znote 2100, men også Zepto tilbyr dette som ekstrautstyr (ekstern USB-stasjon).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer