Dagens kinaprodukt: De verste tekno-kjøpene

Tekno-dingsene vi ikke burde ha kjøpt

Hodetelefoner som går i oppløsning og mobilholdere som ikke holder annet enn støv. Her er seks av de mest mislykkede kjøpene våre fra Kina.

KNAKK: Denne hodetelefonen knakk tvert av før vi hadde fått satt den på hodet. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KNAKK: Denne hodetelefonen knakk tvert av før vi hadde fått satt den på hodet. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Sist oppdatert 17.11.2018

Hvis du er trofast Dinside-leser, har du sikkert fått med deg vår serie Dagens kinaprodukt, der vi presenterer nye, billige produkter vi har kjøpt fra i hovedsak kinesiske leverandører på Ebay, DealExtreme, Gearbest, Wish og andre markedsplasser på nettet.

Av og til treffer vi blink. Sjekk bare denne pluggen til en hundrings, som gjør at du kan bruke FM-radioen i bilen videre, og denne mediespilleren som gir den gamle TV-en din smart-funksjonalitet for 250 kroner. Små investeringer som gjør hverdagen litt enklere.

Mye billig, mye dårlig

Men listen over produkter som ikke helt svarte til forventningene, er dessverre minst like lang, og vi har gang på gang fått erfare at den gamle læresetningen om at du får det du betaler for, som regel stemmer ganske godt.

I denne artikkelen har vi samlet noen av de dårligste kjøpene vi har gjort - til skrekk og advarsel.

#1: Mobilholder som dekker speedometeret

Ved første øyekast kan dette se smart ut: En mobilholder montert i rattet. Dessverre dekker mobilen instrumentene i dashbordet, noe som er meget uheldig. Og kjører du på en svingete småvei, vil mobilen være like mye på sidene og opp ned – noe som ikke er særlig heldig når du navigerer. Dermed forvandles noe som i utgangspunktet kanskje høres ut som en smart idé, til noe komplett idiotisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer