Telehuset: T-Birden raser frem

Godt tilbud med et bredt utvalg av programvare.

Telehuset: T-Birden raser frem
Publisert

Hos Telehuset kan du denne uken få kjøpt en Fujitsu-Siemens T-Bird (Må ikke forveksles med AMDs Thunderbird) med Celeron 633 MHz prosessor, 64 MB minne og 10 GB harddisk.

I PCen finnes for øvrig en 48x CD-ROM og 56 Kbps internt modem. PCen leveres med 17" skjerm.

I tillegg til Windows 98 følger følgende programvare med i pakken:MS Worksuite 2000MS Works 2000MS Word 2000Encarta World Atlas 2000Picture-it 2000Autoroute Express Route 2000Age of Empire 2 (Spill)

PCen selges for 8.999 kroner uten bindingstid. Velger du derimot og binde deg til Telenor Internett i 2 år, er PCen din for kun 6.999 kroner. Hvis ikke, koster den 8.999 kroner, som slett ikke er noen dårlig pris.

Vår kommentar:Det fremste salgsargumentet for denne PC-pakken, som er Telehusets juletilbud, er den imponerende listen med programvare. Er du førstegangskjøpende får du alt du trenger for å komme i gang, enten maskinen skal brukes til skolearbeid eller hjemmekontor.

PCen har også akseptable spesifikasjoner, selv om den slettes ikke kan karakteriseres som noe "råskinn". Den plasserer seg omtrent midt på treet i vår oversikt. Den får likevel et pluss for modemet, som gjør at det omtrent bare er å plugge den i veggen, og så er du på Internett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer