Telenor mobil og bredbånd

Telenor er nede i flere deler av landet

Enkelte er uten nett hjemme OG uten mobildata. Men vi kom oss på igjen med et lite triks.

TRØBBEL: Flere Telenor-kunder sliter med nettet i dag, både i veggen og på telefonen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
TRØBBEL: Flere Telenor-kunder sliter med nettet i dag, både i veggen og på telefonen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 14:26

Telenor melder nå at de har rettet feilen som gjorde at mange nordmenn var uten nett både i veggen og på mobilen i dag.

(Gammelt innhold følger:)

På sine Facebook-sider melder Telenor om at de har problemer i dag. I flere deler av landet er både internett i veggen og mobildata utilgjengelig.

Selskapet har også trøbbel med kundetelefonen sin. Selv prøvde vi å ta en telefon dit, men alt som skjedde var at samtalen automatisk ble besvart, men der det etterpå var dørgende stille.

Telenor lover at de skal oppdatere innlegget under når de har mer å melde:

«Flere kunder opplever feil med å komme på nett. Det er også problemer med å komme gjennom til oss på 915 09 000. Vi undersøker saken og oppdaterer denne posten fortløpende så snart vi har mer informasjon», skriver mobiloperatøren på sin Facebook-side.

Selv har vi opplevd å miste både mobilnett og nettet i veggen, men det lot seg løse. Det kan nemlig virke som om det er DNS-serveren til Telenor som er problemet, for da vi byttet til Cloudflares DNS-server, gikk alt så meget bedre.

Det innebærer å legge inn IP-adressen 1.1.1.1 som DNS-server på enheten du prøver å komme på nett med. Les mer i saken under om hvordan du gjør det:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer