Telenor IP-telefon - førsteinntrykk

Vi har fått IP-telefon fra Telenor, og har installert og testet. Her er vår rapport.

Publisert
Sist oppdatert

IP-telefoni har vært tilgjengelig en god stund, i forskjellige fasonger. Noen løsninger var basert på PC-tilkobling, andre opererte med et eget adapter som kobles til bredbåndsruteren.

Vi har testet noen PC-baserte løsninger, den første finner du her, den siste her.

Erfaringene med andre leverandører har vært varierende, etter det vi har lest og hørt, men brikkene ser ut til å falle på plass for de største aktørene.

For min egen del har jeg ikke vært så ivrig etter å gå over til IP-telefon, siden jeg likevel nesten ikke bruker fasttelefon i det hele tatt. De andre i husstanden bruker den derimot en del, både i forbindelse med jobb og privat.

Det viktigste var likevel at leverandøren kunne levere et produkt som fungerer bortimot 100%, noe som vi ikke har hatt inntrykk av har vært tilfelle for mange.

Men da Telenor annonserte sitt tilbud om ”Bredbåndstelefoni”, tenkte vi at det kunne være interessant å skifte fra vårt ISDN-abonnement. Selv om dette tilbudet ikke på langt nær er det rimeligste, så er det uansett ikke snakk om så store summer at det klarer å vippe familiebudsjettet verken hit eller dit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer