Telenor-kunder opplever problemer med Internett

Mange brukere kom ikke på nett.

NETTRØBBEL: Flere Telenor-kunder skriver på Facebook at de ikke kommer på nett.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
NETTRØBBEL: Flere Telenor-kunder skriver på Facebook at de ikke kommer på nett. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 18. mars klokka 18.55: I en e-post til Dinside skriver Tangeraas at situasjonen har nå stabilisert seg, og trafikken går nå som normalt.

«Vi jobber videre for å sikre full stabilitet, og overvåker situasjonen nøye. Feilen berørte ikke mobilnettet og alle mobiltjenester har fungert som normalt.»

Oppdatert 18. mars klokka 16.00: Telenor skriver i en oppdatering at de jobber intenst med å få opprettet normalsituasjon igjen.

«Mobilnettet og alle mobiltjenester fungerer som normalt. Våre analyser viser at det er primært Vestlandet og Sørlandet som er berørt av ustabiliteten», står det i oppdateringen.

Kommer ikke på nett

På Telenor Norges Facebook-gruppe tikker det stadig inn meldinger fra brukere som opplever at nettet ikke fungerer. Problemene ser ikke ut til å gjelde et spesifikt område, men virker å være landsomfattende med meldinger fra personer fra flere byer og tettsteder i Norge.

Samtidig ser det ut til at Telenors driftsmeldingerside, der kunder kan sjekke om feil på sin adresse, også sliter.

Facebook bekrefter Telenor problemene:

«Hei alle sammen! Det tyder på at det er nettverksproblemer rundt fastnett som berører store deler av landet. Foreløpig vet vi lite, men feilen er meldt og vi jobber med å finne ut av årsaken til problemet. Vi ber dere avvente med å kontakte kundeservice slik at vi i best mulig grad kan opprettholde kapasitet, og samtidig holde spørsmål rundt emnet i denne posten.»

I en e-post til Dinside skriver Fredrik Tangeraas, kommunikassjonsjef i Telenor, at de mottar flere kundehenvendelser fra folk fra ulike deler av landet på at det er ustabilitet på fastnett bredbånd.

«Vi analyserer nå situasjonen, og kommer tilbake med mer informasjon snarlig.»

Saken oppdateres ...

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer