Telenor øker hastigheten

NYHET: Nå får du høyere hastigheter for samme prisen fra Telenor, som øker farten ett "hakk" over hele linjen. Se de nye hastighetene her!

Publisert
Sist oppdatert

Telenors hastighetsøkning kommer hakk i hæl på lanseringen av IP-telefoni, og etter at flere kritiske røster - blant annet på DinSide Data - mente at kapasiteten burde gå opp for å ta høyde for den ekstra trafikken.

- Kundene har behov for høyere opplastingshastighet nå som ikke minst bredbåndstelefoni blir mer vanlig. Derfor endrer vi dagens Telenor Online ADSL-portefølje, og gir kundene høyere fart uten at de skal betale mer for det, sier Berit Kjøll, divisjonsdirektør for Telenor Privat.

Fra og med første juni får du nå derfor mer fart i begge retninger for pengene enn tidligere, samtidig som den ene konkurrenten etter den andre lanserer ADSL 2-tilbud med teoretiske maksimalhastigheter på 26 MB i sekundet.

Her er de nye hastighetene

Effektivt sett blir inn-hastigheten på Telenors Ekstra-abonnement doblet fra 2048 til 4000 kbps. Det samme skjer med Pluss, som går fra 1024 til 2000 kbps, mens Basis blir sparket opp fra 704 til 1000 - en økning på 296 kilobyte i sekundet.

Opplastingshastigheten får derimot bare en moderat økning for alle utenom Basis-abonnementet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer