Terratec Aureon Dual USB

Misfornøyd med lydkortet i PC-en din? Da bør du sjekke ut denne USB-løsningen.

Terratec Aureon Dual USB
Publisert
Sist oppdatert

Integrerte lydkort i PC-er blir stadig bedre, og med høyttalere på skrivebordet gjør de fleste nyere løsningene en god nok jobb. Men det finnes situasjoner som setter større krav til lydutstyret, for eksempel i miljøer med større høyttalere og surroundanlegg.

I vårt tilfelle har vi en Mac Mini som er koblet TV-en og anlegget i stuen. Lydkortet i minien har sine klare begrenseninger, blant annet hender det at vi kan høre forstyrrende artifakter, spesielt i lyse filmscener og med lydstyrken på kino-nivå. Dette gjelder dersom vi bruker analog tilkobling til musikkanlegget.

Mange datamaskiner har heller ikke mulighet for surroundlyd uten videre, og erfaringsmessig har integrerte 5.1 og 7.1-løsninger også sine begrensninger, blant annet med ullen kanalseparasjon.

En ledig USB-port

I en vanlig stasjonær PC kan det i slike tilfeller være smart å investere noen hundrelapper i et dugandes lydkort som settes i et ledig PCI-spor, men verken Mac Mini eller bærbare PC-er og Mac-er har denne muligheten. Da kan et USB-lydkort være en smart løsning, som for eksempel Aureon DualUSB fra Terratec.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer