Terratec Aureon Dual USB

Misfornøyd med lydkortet i PC-en din? Da bør du sjekke ut denne USB-løsningen.

Terratec Aureon Dual USB
Publisert
Sist oppdatert

Integrerte lydkort i PC-er blir stadig bedre, og med høyttalere på skrivebordet gjør de fleste nyere løsningene en god nok jobb. Men det finnes situasjoner som setter større krav til lydutstyret, for eksempel i miljøer med større høyttalere og surroundanlegg.

I vårt tilfelle har vi en Mac Mini som er koblet TV-en og anlegget i stuen. Lydkortet i minien har sine klare begrenseninger, blant annet hender det at vi kan høre forstyrrende artifakter, spesielt i lyse filmscener og med lydstyrken på kino-nivå. Dette gjelder dersom vi bruker analog tilkobling til musikkanlegget.

Mange datamaskiner har heller ikke mulighet for surroundlyd uten videre, og erfaringsmessig har integrerte 5.1 og 7.1-løsninger også sine begrensninger, blant annet med ullen kanalseparasjon.

En ledig USB-port

I en vanlig stasjonær PC kan det i slike tilfeller være smart å investere noen hundrelapper i et dugandes lydkort som settes i et ledig PCI-spor, men verken Mac Mini eller bærbare PC-er og Mac-er har denne muligheten. Da kan et USB-lydkort være en smart løsning, som for eksempel Aureon DualUSB fra Terratec.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.