Terratec Cameo Grabster videograbber

Det blir stadig enklere og mindre tidkrevende å overføre VHS eller annen analog video til DVD eller hardisk. Vi har testet en liten boks fra Terratec.

Terratec Cameo Grabster videograbber
Publisert
Sist oppdatert

Overføring av VHS, Hi8 eller lignende til et moderne digitalt format, åpner for mange muligheter, på godt og ondt. Man må bestemme seg for hvilket format, basert på spilletid og kvalitet, og på kompatibilitet med de forskjellige avspillingsenhetene som finnes.

Noen vil gjerne redigere, lage menyer og brenne DVD som lar deg manøvrere i materialet på en oversiktlig måte. Andre vil helst slippe, og bare bli kvitt kassettene og videospilleren eller kameraet.

Cameo Grabster 200 fra Terratec åpner for mange løsninger, det er opp til deg å velge.

Installasjon

Selve boksen er på størrelse med en kortstokk, og har innganger for video og tilkobling for USB 2.0. Det er en S-video og to phonokontakter. Den ene phonokontakten er en inngang, og den andre sender videosignalet videre til f.eks. en ekstra videomonitor eller TV.

Lydsignalet kobler du rett fra videomaskinen eller kameraet til lydkortet i PCen, det er ingen tilkobling for lyd på Grabster-boksen.

Vi gjorde som det sto i veiledningen, og installerte drivere og programvare først. Så var det omstart av PC og tilkobling av Grabster. Det gikk helt smertefritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer