TEST: Acer Aspire Revo

En ny platform eller bare hype? Vi har testet Ion-basert ministasjonær

TEST: Acer Aspire Revo
Publisert
Sist oppdatert

Små PCer fascinerer mange, enten de er bærbare eller stasjonære. Det er forskjellige grunner til dette, noen praktiske og noen litt geeky. At noe er lite og kraftig er fascinerende i seg selv, det gjelder så mangt.

Samtidig er det mange som kan tenke seg en ekstra PC til et svært begrenset bruksområde, hvor det ikke finnes brunevarer som gjør jobben. Stue-PC for avspilling av video og nettilgang er høyt oppe på denne lista. Da er det ikke ønskelig med en stor kasse, jo mindre den er jo bedre er det. Det er funksjonen som er viktig.

Men små PCer har ikke hatt den ytelsen som er nødvendig for å fungere i mange sammenhenger. Spesielt på bildesiden har det buttet, ved avspilling av HD materiale.

Nvidias ION-platform er laget for å løse disse problemene, ved å tilby en vesentlig kraftigere grafikkløsning kombinert med en kompakt prosessorplatform - ION.

Sett det før?

Noe lignende så vi allerede for en del år siden, da nVidia lanserte brikkesettet nForce i 2006. Dette brikkesettet inneholdt en grafikkprosessor som var 10 ganger raskere enn de andre integrerte løsningene, pluss støtte for flerkanals lyd. I tillegg var det støtte for lagring, nettverk, USB etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.