TEST: Apple Magic Mouse

Litt magi, men litt for mye hverdag.

FORMFULLENDT: Det er ingen som helst tvil om at Apples Magic Mouse ser fantastisk ut. Men hvor fantastisk er den i bruk?
FORMFULLENDT: Det er ingen som helst tvil om at Apples Magic Mouse ser fantastisk ut. Men hvor fantastisk er den i bruk? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apples tradisjonelle høstlansering er ikke åstedet for de største nyvinningene, og selv om årets utgave for noen uker siden blant annet bød på en spektakulær iMac med 27-tommers kjempeskjerm, var den største nyheten den aller minste.

Datamusa har tradisjonelt sett ikke vært et område hvor ellers innovative Apple har høstet så veldig mye heder og ære, men med nye, trådløse Magic Mouse er det meningen at vi skal sperre opp øynene. Dette er nemlig verdens første såkalte multi-touch-mus.

Det er et begrep iPhone-eiere verden over har stiftet et intimt bekjentskap med de siste par årene, og betyr enkelt og greit at overflaten på mobilskjermen, eller, som i dette tilfellet, overflaten på musa, registrerer flere fingertrykk og -bevegelser og samtidig.

Flere fingre på en gang

Overflaten på Magic Mouse er altså en eneste stor berøringsflate, og uansett hvor du beveger fingrene dine vil det registreres av Macen (beklager, Magic Mouse er ikke PC-kompatibel). Forskjellen på denne musa og iPhone er derimot ganske vesentlig: Der sistnevnte registrerer så mange som fem fingre samtidig, er Magic Mouse begrenset til to parallelle berøringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer