Test av HP Elite Dragonfly

Test: Årest lekreste PC

HP beviser at jobb-PC-er ikke behøver å være kjedelige. Elite Dragonfly er alt annet enn traust.

HP DRAGONFLY: Dette er ikke en vanlig jobb-PC - også vanlige forbrukere tror vi kommer til å la seg friste av nye HP Elite Dragonfly. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
HP DRAGONFLY: Dette er ikke en vanlig jobb-PC - også vanlige forbrukere tror vi kommer til å la seg friste av nye HP Elite Dragonfly. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Forretnings-PC-er behøver ikke å være store, tunge og klumpete, noe blant annet Lenovo har vist meg sin lekre og forholdsvis slanke og lette ThinkPad X1-serie. Nå kaster HP seg inn i kampen om å tilby de lekreste bedriftsmaskinene, som også vanlige forbrukere faktisk vil bruke.

HP er ikke akkurat kjent for å ha de største designvinnerne, selv om de spesielt i premium-segnementet har flere spennende modeller i Spectre- og Envy-seriene, men de seneste årene virker det som at selskapet har gitt seg selv friere tøyler. Et resultat av dette så vi i fjor med HP Folio - en PC i skinn.

Nykommeren Elite(book) Dragonfly er ikke spesiell, men den er minst like lekker, og får min egen jobb-Elitebook til å blekne.

HP Elite Dragonfly

PC-en er i hovedsak en forretnings-PC, men er også et spennende alternativ til forbrukere som er på utkikk etter lette og portable enheter, og Dragonfly har potensial til å stjele kunder fra Lenovo Yoga S940 og Dell XPS 13 2-i-1, for å nevne noen.

Elite Dragonfly veier på det minste 990 gram. Det er modellen med den minste batteripakken med to celler, men PC-en kan også konfigureres med et 4-cellers batteri, og da øker vekten til rundt 1,1 kilo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer