TEST: Asus Black Pearl - hovedkort for estetikere

Vi har montert Asus Black Pearl i vår testPC og testet. Her er vår rapport.

TEST: Asus Black Pearl - hovedkort for estetikere
Publisert
Sist oppdatert

Selve kortet, egenskapene og spesifikasjonene har vi skrevet om tidligere i denne artikkelen. Her er våre erfaringer med montering og testing.

Praktisk montering

Først satte vi i vår Pentium 4 på 2,66 GHz, som prismessig og ytelsesmessig tilsvarer Athlon XP2700+ som vi brukte i testene av hovedkort for AMD-prosessorer. Prosessorer fra Intel kommer ferdig med kjøler og vifte i ”Boxed” utgave. Monteringen er helt standard på alle hovedkort, og er rimelig enkel. Fangarmene på kjøleren smetter på plass over braketten på hovedkortet og strammes med de to hendlene.

Kortet bruker bare 6 festehull, og støttes derfor ikke opp under kontaktene til diskene og til strømforsyningen. En viss forsiktighet er derfor på sin plass ved tilkobling av kablene.Minnemodulene sitter nesten sentrert midt mellom to skruer, og har god støtte.

4-pins kontakten for strøm til prosessoren er plassert inne på kortet et godt stykke fra den store strømkontakten. Det gjør at kabelen lett kommer over prosessorviften, og krever litt dandering.

Forøvrig er kortet helt greit å montere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer