TEST: Asus Pundit

Vi har nå montert ferdig og testet Asus Pundit. Våre mistanker ble bekreftet med hensyn til hva den egner seg til, og ikke minst hva den ikke egner seg til.

TEST: Asus Pundit
Publisert
Sist oppdatert

Som nevnt i vår første omtale er det bare montering av prosessor, minne og harddisk som gjenstår, så er Pundit klar til bruk.

Det estetiske ble tatt vare på ved at vi koblet til en matchende Benq flatskjerm og et trådløst tastatur fra Logitec, som har knapper og mus i sølvfarge...Vi monterte den samme Pentium 4 på 2,6 GHz/533 FSB som vi har brukt i våre nylige tester av hovedkort.

Minnet var en PC3200 DDR CLS 2,5 som vi kjørte som PC2700.

Harddisken var også den samme Western Digital WD1200 som vi har brukt i de tidligere testene.

Vi valgte å erstatte CD-ROM leseren i Pundit med en Plextor DVD+RW brenner. En DVD-enhet av ett eller annet slag hører absolutt med i en slik maskin. Vi ville dessuten kombinert med et TV-kort, slik at den fungerer som en fullverdig mediaPC.

Trangt

Det er ikke godt om plass, men det er akkurat tilstrekkelig for å komme til. Heldigvis er kablingen til optisk enhet og harddisk skreddersydd, slik at det ikke blir mange unødvendige centimetere med kabler å plassere.

Klemmene som løsner kjøleren var litt vriene, de måtte både trykkes ned samtidig som den lille hekten under som frigjøres, må vippes frem med en bitteliten skrutrekker eller lignende. Det var faktisk enda litt mer fiklete å sette dem på igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer