Test: B-speech Rx2 Bluetooth-mottaker.

Trådløs lyd, enkelt og billig

Test: B-speech Rx2 Bluetooth-mottaker.
Publisert
Sist oppdatert

Å distribuere musikk i boligen er noe mange er opptatt av. Det finnes avanserte løsninger med dedikerte servere hvor all musikken er lagret, og kostbart trådløst utstyr for å sende og ta i mot. Det finnes også musikkanlegg med innebygd mottaker for trådløs lyd.

For å betjene det hele finnes det app'er for mobiler eller nettbrett, eller egne styringsenheter. Er man entusiast er det ikke grenser for hvor mye penger man kan bruke eller hvor omfattende systemer man kan sette sammen.

Men det går også an å gjøre det enkelt og billig.

Kjøkkenløsningen

Først og fremst ser vi bort fra den hardeste indre kjerne av lyd- og musikkentusiaster, og konsentrerer oss om de som ganske enkelt vil høre spillelister de har på Spotify, iTunes, Wimp eller en annen løsning på mobilen sin. Men de vil høre det over kjøkkenanlegget, eller på anlegget i stua eller arbeidsværelset, og styre det med mobilen.

De kan gjøre følgende: Kjøp en liten Bluetooth-mottaker med lydutgang og koble den til musikkanlegget. Så er det bare å slå på dette og styre avspillingen fra mobilen, som om du brukte hodetelefoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer