TEST: Beste PC-tilbud - desember

Siste runde for bærbare i 2008. Vi har testet de tre mest populære PCene i 7-8000-kroners klassen.

Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november presenterte vi åtte tilbud på bærebare i mellomklassen fra de største nettbutikkene. Artikkelen finner du her. I mellomtiden har ett av tilbudene gått ut, og blant de resterende syv tilbudene har tre maskiner blitt stemt inn til test:

  • Acer Aspire 5930G
  • Toshiba A300-1QD
  • HP Pavilion dv5 1185 Plus

Acer Aspire 5930G var i utgangspunktet for desembertesten representert både fra PS og MPX og har dessuten vunnet september-testen, levert av MPX. At den både ble levert inn og stemt inn i denne omgangen vitner om et populært produkt. HP Pavilion dv5 1185 Plus og Toshiba A300-1QD er derimot nye i sammenhengen.

>>> Ta meg rett til konklusjonen >>>>

(fortsetter under bildene)

Et hjertesukk

Da vi pakket opp tre bærbare, satte inn batterier, koblet til strømforsyning og slo dem på for første gang fikk vi ganske blandede følelser. Innpakningene og selve maskinene var det ingen ting å si på, men to ting har vi vanskelig for å fatte.

Det ene er alle klistremerkene som sitter på maskinene. Det minner om racerbiler, med sponsormerker fra den ene og den andre, kombinert med iøynefallende reklametekster som hører hjemme på en messe, ikke på en gjenstand du allerede har kjøpt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.