TEST: Billion BiPac 2073N

Problemer med trådløs dekning? Du kan ta strømnettet til hjelp

TEST: Billion BiPac 2073N
Publisert
Sist oppdatert

Trådløst nett er ikke alltid den beste måten å etablere nettverksforbindelse på. Det kan skyldes mange ting, som forstyrrelser fra andre trådløse nett, fysiske hindringer som hindrer signalene osv. Noen er også mer opptatt av sikkerhet enn gjennomsnittsbrukeren.

Man kan da legge nettverkskabler, men det krever litt innsats og byr ofte på noen utfordringer - spesielt om du skal ha det pent.

Sannsynligvis finnes det strømkabler både der du har forbindelse og der du gjerne vil ha den. Disse kan utnyttes også til å transportere nettverk, men ut fra tidligere tester er resultatet svært variabelt.

Når er nettverk over strømkablene brukbart?

Hvis man bruker hjemmenettet til å få kontakt med internett er det praktisk at hjemmenettet er like rask som internettforbindelsen. Har du f.eks. 4 Mbit linje bør ikke hjemmenettet være tregere enn dette.

Overfører du mye data mellom maskinene på hjemmenettet, enten ved kopiering av mange og store filer eller streaming til HD-videoavspilling, trenger du som regel raskere forbindelse enn det en nettverksforbindelse over strømnettet kan gi deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer