TEST: Bose QuietComfort 25

Et perfekt headsett for deg som reiser mye, men hvorfor har Bose slurvet med kvaliteten?

BOSE QUIETCOMFORT 25: Til tross for et friskere design, det er den  klasseledende aktive støydempingen som gjør QC25 så populær. Nytt på årets modell er blå kabel med vanlig minijack-plugger, og fjernkontroll på ledningen.  Foto: ØYVIND PAULSEN
BOSE QUIETCOMFORT 25: Til tross for et friskere design, det er den klasseledende aktive støydempingen som gjør QC25 så populær. Nytt på årets modell er blå kabel med vanlig minijack-plugger, og fjernkontroll på ledningen. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glimrende støydemping har gjort Boses QuietComfort-serie til en udiskutabel favoritt blant forretningsreisende. Den gode nyheten er at også nye QC25 gjør en veldig god jobb på dette punktet. Men dessverre ser det ut til at Bose har tatt noen snarveier underveis.

Aktiv støydemping: Hva er det egentlig?

Har du først vent deg til å bruke støydempende hodetelefoner er det svært vanskelig å klare seg uten, og grunnen er enkel:

Med en gang du slår dem på forsvinner nemlig bakgrunnsstøyen fra omgivelsene. Det gjør at du kan nyte musikken i fred og ro, uten å måtte sette volumet på maksimalt nivå for å overdøve bråket.

QC25: Sminket for å nå massene

Aktiv støydemping er ikke noe nytt, og fås idag både på hodetelefoner og ørepropper i varierende prisklasser.

Vår erfaring er likevel at du får det du betaler for, og når det gjelder selve støydempingen har Bose vært klasseledende siden vi testet QuietComfort 3 i 2006, og ikke minst storselgeren QuietComfort 15 som ble lansert allerede i 2009.

Det er altså ingen liten arv nye QC25 har å forvalte, og det første du legger merke til når du åpner esken er at designet har fått en overhaling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer