TEST: Bowers & Wilkins CM1 S2

Småtasser med kremlyd.

LITEN: Bowers & Wilkins CM 1 S2 tar ikke store plassen. Lyden er heller ikke stor, men svært bra. Foto: TORE NESET
LITEN: Bowers & Wilkins CM 1 S2 tar ikke store plassen. Lyden er heller ikke stor, men svært bra. Foto: TORE NESET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste som ønsker seg musikk hjemme velger i dag kjekke , små og trådløse høyttalere med alt innebygd. Eller kanskje nøyer de seg med en lydplanke under TV-en.

Kommer ikke utenom kassene

Men den gamle sannheten holder fortsatt: Er du blant dem som finlytter til musikk og ikke bare har den i bakgrunnen, kommer du ikke utenom et skikkelig stereoanlegg med to separate høyttalere. Gjerne med forsterker og avspillingsutstyr i samme klasse.

LES OGSÅ: Dette er lurt å gjøre med høyttalerne dine

Salget av digre stuesystemer har gått kraftig ned siden glansperioden på 1970-tallet, men skal vi dømme av antallet butikker rundt om i landet som selger slikt må det jo fortsatt være liv i dette markedet.Men som så ofte ellers finnes det en mellomting.

Smått kan være bra

Det går helt fint an å få bra lyd ut av små og diskrete høyttalere også. Det spørs likevel om du sparer så veldig mye plass. For gode, små høyttalere skal ikke stues bort i ei hylle eller settes i en krok på gulvet. Skal de kunne yte sitt beste, må de opp på stativer og ut på gulvet med god avstand til bak- og sidevegger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer