TEST: Creative PlayDock i500

Transportabel lyd kan være så mangt. PlayDock fra Creative gir deg både bærbar lyd og parkeringsplass for iPod.

Publisert
Sist oppdatert

Løsninger for lyd har Creative mange av, men noen markedsleder på bærbare MP3-spillere har de ikke blitt. Det hindrer dem ikke i å lage utstyr som passer sammen med iPod, det er jo bare sunn forretningssans.

Creative har en PlayDock Z500 for sin egen Zen-spiller, de er ikke snauere enn at de tilbyr en i500 som passer til alle varianter av iPod.

Nett sak - spesifikasjoner

En PlayDock er en portabel høyttaler med forsterkere, men uten innebygd spiller, i motsetning til de gode gamle ghettoblasterne. I stedet plasserer du spilleren din i dokken, dermed er den koblet til både strøm og lydkontakter og kan styres med en fjernkontroll. Ladet blir den også.

Creative PlayDock er en nett sak, den er ikke mer enn 36 cm lang og 18 cm høy til toppen (med en iPod Classic) og 15 cm dyp. Vekten uten batterier er 2,4 kg.

På toppen finner vi brytere for av/på og bred stereo effekt, dessuten er et et stort hjul til volumkontroll.

På baksiden finner vi tilkoblinger for linjeinngang, video ut og hodetelefoner. En egen volumkontroll for bass tilpasser den innebygde sub'en til rommet, det er er mer enn nok å hente...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer