Test datakunnskapene dine!

Vi har presentert mange interaktive datakunnskapstester på DinSide Data. Her finner du lenker til de mest populære.

Test datakunnskapene dine!
Publisert
Sist oppdatert

Glimrer godværet med sitt fravær? I såfall har du nå muligheten til å slå ihjel litt tid med våre uhøytidelige datakunnskapstester.

Ikke la deg lure...

Når du har fullført en test vil vi gi deg en tilbakemelding på kunnskapsnivået ditt. Etterpå kan du bla gjennom fasiten og se hvor du eventuelt har svart feil. Datakunnskapstestene varierer i vanskelighetsgrad, og bare de færreste klarer å svare riktig på alle spørsmålene. Husk videre at noen spørsmål er av "lurekarakter", dvs at du bør lese spørsmålene nøye før du krysser av i den boksen du tror representerer riktig svar.

NB! Vi har fått tilbakemeldinger om at enkelte brukere av Opera og Netscape har opplevd feil i testene. Hvis du opplever slike feil, er det viktig at du gir oss en tilbakemelding.

Er du en dataekspertDersom du er dataekspert av ypperste klasse vil du enkelt gjennomskue våre lurespørsmål og leke deg gjennom spørsmålene. Og så får du kanskje et diplom til slutt?

Kan du sms-språket?Det har oppstått et helt nytt språk på chat og sms. Kjenner du forkortelsene? Testen består av 25 spørsmål der hvert riktige svar gir ett poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer