Test av bærbare spill-PC-er

TEST: Den beste spill-PC-en til under 9.000 kroner

Vi sammenlikner tre modeller.

TESTVINNER: Du får mye spillmoro for under 9.000 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen.
TESTVINNER: Du får mye spillmoro for under 9.000 kroner. Foto: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert

Det å bestemme seg for riktig PC kan for mange være en tidkrevende affære, og man er nødt til å vurdere flere aspekter når man er på leting. Et PC-kjøp er for mange en stor investering, og man bør derfor starte med å finne ut hvor mye man har til rådighet.

Deretter er det også viktig å finne ut bruksområdene for PC-en. Hvis du ønsker en PC til studiebruk, kan det være du ikke trenger det ypperste av grafikkort, og dermed kan spare noen kroner der.

Er du derimot avhengig av en kraftigere maskin til spilling, bør du nok sjekke ut maskinvarekravene til de spillene du har planer om å spille og så ta det derfra.

Trippeltest

For å hjelpe deg litt på vei i denne prosessen, har vi plukket ut tre spillbærbare i samme prisklasse – mellom 8300 og 8990 kroner – og vi har sammenliknet dem for å finne ut hvilken maskin som er det beste PC-kjøpet for spillere.

På papiret ligger de tre PC-ene tett opp mot hverandre, der to av modellene kjører en kombinasjon av Intel-prosessor og Nvidia-grafikk, mens den tredje har både prosessor og grafikkprosessor fra AMD. I tabellen under kan du se spesifikasjonene til de ulike modellene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer