Test av Netgear Orbi Voice

Test: Denne ruteren er også noe helt annet

Men Orbi Voice er desidert best som ruter.

SMARTHØYTTALER ELLER RUTER?: Med Netgear Orbi Voice får du begge deler. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SMARTHØYTTALER ELLER RUTER?: Med Netgear Orbi Voice får du begge deler. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en mange, mange år med svarte og hvite rutere med store, utstikkende antenner, har det de siste årene kommet flere rutere som ikke gjør seg bort i innredningen i hjemmet.

Et godt eksempel på dette er mesh-ruterne til Netgear i Orbi-serien. De har et enkel og rett design med myke former, som hjelpes av at antennene er integrerte og ikke stikker ut.

Den stygge og kjedelige ruteren er dermed i ferd med å bli en del av interiøret, et møbel om du vil. Og da er det jo opptil produsentene å få mer ut av ruterne enn å «bare» være enkeltstående eller mesh-kompatible.

Netgear Orbi Voice

Det Netgear har kommet opp med en er en mesh-ruter, kalt Orbi Voice, som også er en smarthøyttaler med Amazon Alexa integert. Du spør deg kanskje hva i alle dager du skal med en kombinert ruter og smarthøyttaler, men du har faktisk mange muligheter.

Før vi går mer i dybden på Orbi Voice kan vi se litt på spesifikasjonene:

Orbi Voice kan kjøpes separat og kobles til ditt nåværende Netgear Orbi-oppsett, eller så kan du kjøpe den i en pakke med ruteren Orbi RBR50, som vi har testet her. Frittstående har ruteren og smarthøyttaleren en startpris på rundt 3.300 kroner, som er 1.300 kroner dyrere enn smarthøyttaleren Sonos One, men rimeligere enn Bose Home Speaker 500 som koster i underkant av 4.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer