Test av HP Spectre Folio

TEST: Dette er den mest unike PC-en vi har testet

Men har HP klart å gjenopplive PC-en?

TEST: Dette er den mest unike PC-en vi har testet
Publisert
Sist oppdatert

HP kom med lovord om å gjenoppfinne PC-en i forkant av lanseringen av en ny PC tidligere i år, og 1. oktober ble Spectre Folio dratt opp av hatten. Den bærbare PC-en er unik på flere måter: Først og fremst ved at chassiset, som vanligvis er utformet i plast eller metall, i dette tilfellet stort sett består av lær. En annen ting er hybriddesignet som enkelt gjør at man kan skifte mellom de tre modusene bærbar PC, multimedia og nettbrett.

Mer om det lenger ned i testen.

HP Spectre Folio

Ingen PC er som HP Spectre Folio. Det har vi merket i løpet av testperioden der kolleger har stoppet opp for å ta den bærbare PC-en nærmere i øyesyn. Mange tror at lærdetaljene er et etui og blir overrasket når vi forteller dem at nei, det er faktisk slik PC-en er.

Foruten området rundt skjermen og tastaturet går det i hovedsak i lær, og vi er så langt overraskende fornøyd med både kvaliteten og designet. Nå har vi testet Spectre Folio i en drøy uke så det er vanskelig å si noe om holdbarheten i lengden, men er det ikke slik at lær bare blir flottere med årene? Det gjenstår å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer