Nest Cam Battery

TEST: Dette har vi venta på

Men alt er ikke fryd og gammen med Googles første kamera på batteri.

ENDELIG PÅ BATTERI: Nest Cam Battery er Googles første med integrert batteri. Det gjør plasseringen enklere. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ENDELIG PÅ BATTERI: Nest Cam Battery er Googles første med integrert batteri. Det gjør plasseringen enklere. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nest er blitt et kjent selskap i markedet for smart overvåking av hjemmet, og i Norge selger de blant annet overvåkingskameraer og videoringeklokker.

Selv med flere år på baken (de lanserte sitt første produkt i 2011), er det først nå at Nests første kamera med batteri kommer på markedet. Denne uka lanseres Nest Cam Battery i butikk og vi har testet.

Design

Nest Cam Battery er i samme, snøhvite stil som selskapets andre produkter. Kameraet fremstår solid og velbygd. I esken medfølger en det en monteringsbrakett for å feste det til vegg, enten med skruer eller magnetisk, mens en fot selges separat.

Det er utstyrt med både kamera og mikrofon slik at du kan kommunisere med personen som er ved kameraet.

Kameraet er IP54-klassifisert, som betyr at det tåler kraftig regn, og du står derfor fritt til å sette det opp hvor du vil utendørs.

Ellers tåler det temperaturer ned til 20 minus og opptil 40 plussgrader. Merk at det kan lagres ved kaldere og varmere temperaturer.

Prisen er 2299 kroner for ett kamera og 4199 kroner for en topakning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer