Test av Lenovo Yoga C930

TEST: En av årets beste bærbare PC-er

Lenovo kliner til med ny Yoga-toppmodell.

SUPERHYBRID: Lenovo Yoga C930 imponerer stort. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SUPERHYBRID: Lenovo Yoga C930 imponerer stort. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere skrytt mye av den ypperste Yoga-serien til Lenovo, og ga 2016-modellen Yoga 910 terningkast 5 og fjorårets Yoga 920 full pott og terningkast 6. Fellesnevneren for de to modellene er et elegant design, god byggekvalitet, god skjerm, rask SSD-lagring og god batteritid.

Nå har vi hatt nykommeren Yoga C930 inne på testbenken. Er vi like fornøyd med den? Det korte svaret er ja.

Dette er nytt

Det er ikke de store forskjellene fra fjorårets 920 til årets modell. Designet er gjenkjennelig Yoga med én viktig endring: Det ikoniske klokkelenkeliknende hengselet er erstattet med en roterende «lydplanke» med Dolby Atmos-sertifisering, hvis vi kan kalle det det.

To andre designelementer er fargeutvalget og at Lenovo har laget plass i chassiset til den medfølgende pennen. Ellers er det altså en ny Yoga-toppmodell slik vi er vant til.

Lenovo har for øvrig fortsatt med endringene de introduserte i fjor, som inkluderer nettkameraet over skjermen og at shift-tasten er bredere enn på Yoga 910.

Vår testmodell er utstyrt med en Intel Core i7-8550-prosessor, 512 GB SSD-lagring, 16 GB minne og en skjerm hvis oppløsning er 1920 x 1080 (full-HD). Prisen er snaut 16.000 kroner. C930 finnes også med 4K-skjerm til 17.000 kroner, men da med 256 GB lagring. Oppgradering til 512 GB koster kun 500 kroner ekstra, noe vi kan anbefale hvis man går for denne modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer