Test av HP Envy 32 AIO

TEST: En fantastisk PC

Det er ingen grunn til at tiden med stasjonær PC i hjemmet skal være forbi.

HP ENVY 32: HP sparer ikke på stort. Envy 32 har 4K HDR-skjerm, RTX 2060-grafikk og et flust av tilkoblingsmuligheter. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
HP ENVY 32: HP sparer ikke på stort. Envy 32 har 4K HDR-skjerm, RTX 2060-grafikk og et flust av tilkoblingsmuligheter. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Da jeg vokste opp var det helt vanlig å ha stasjonær PC stående hjemme, men tidene har forandret seg og mange sverger heller til den portable løsningen i en bærbar PC og lar barna bruke nettbrett.

I en tid der mange er blitt «beordret» til hjemmekontor, er det nok flere som innser at det ikke er optimalt å sitte fremfor en bærbar PC, som du vanligvis dokker til en større skjerm på jobb, i lengre tid.

Og der er kanskje her at alt-i-ett-PC-ene kommer inn.

HP Envy 32 All in One

iMac er trolig den mest populære på markedet, men nå har Apples alt-i-ett fått en skikkelig utfordrer fra Windows-leiren. HP Envy 32 AIO ble annonsert under CES-messen i Las Vegas tidligere i år og ble tilgjengelig i Norge på vårparten.

På papiret ser den riktig så spennende ut. Vi kan jo nevne en 31,5-tommers 4K-skjerm med HDR-panel, 512 GB SSD-lagring, Bang & Olufsen-høyttaler og Nvidias GeForce RTX 2060-grafikk, som gjør PC-en ikke bare til en flott kontormaskin, men også til en underholdningsmaskin for hele familien.

Men før vi ser nærmere på innmaten, kan vi ta en titt på utsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer