Xbox Wireless Headset

TEST: Fabelaktige

Nesten uslåelig spillhodesett til den prisen.

XBOX WIRELESS HEADSET: Microsoft gjør det meste rett med sitt første heltrådløse Xbox-hodesett. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
XBOX WIRELESS HEADSET: Microsoft gjør det meste rett med sitt første heltrådløse Xbox-hodesett. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Xbox Wireless Headset er Microsofts første trådløse og dedikerte hodesett for spillmarkedet, og jeg må si at det kommer overraskende sent all den tid selskapet satset på nettspilling med Xbox Live for nærmere 20 år siden.

Uansett, de som har ventet på et offisielt Xbox-hodesett, har all grunn til å smile nå. Xbox Wireless Headset er knallgodt!

Xbox Wireless Headset

Det nye hodesettet koster 1099 kroner og legger seg dermed i mellomsjiktet i klassen, hvis vi tenker at 500 kroner er den rimeligere klassen og alt over 2000 kroner er de dyrere.

Personlig har jeg et Astro A50 Gen 3-sett som ble kjøpt inn høsten 2016, men som fortsatt holder koken, men Xbox Wireless Headset beviser at hodesett til en tredel av prisen gjør jobben, og vel så det.

Designmessig skiller ikke Microsofts spillhodesett seg stort fra resten av markedet – uten alle RGB-lysene. De er selvsagt svarte og har grønne detaljer rundt klokkene og på strømknappen, og har totalt to, små lys.

Det ene viser om mikrofonen er påslått/avslått, samt et indikatorlys som lyser når hodesettet er påslått og viser ladestatus inder lading.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer