TEST: Fantec TV-LHD Media Player

Vi håpet favoritten vår skulle få seg en smell. Slik gikk det ikke.

SKUE HUNDEN PÅ HÅRENE: Utsiden er grei nok. Det er innsiden på Fantec TV-LHD som sliter.
SKUE HUNDEN PÅ HÅRENE: Utsiden er grei nok. Det er innsiden på Fantec TV-LHD som sliter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi for tre måneder siden publiserte vår begeistrede test av mediespillerboksen Western Digital WD TV, ga mange forumdebattanter mer eller mindre inntrykk av at de ville ha seg frabedt å i det hele tatt måtte lese om et produkt som ikke hadde nettverksforbindelse.

De bør lese denne testen. Fantec TV-LDH er nemlig i utgangspunktet minst like fleksibel som WD TV, og skal kunne spille "alt" du har liggende av musikk-, video- og bildefiler. I tillegg har den altså nettverksforbindelse som gjør det mulig å streame innhold fra eksterne PCer, Macer og nettverksdisker, og den er vifteløs og helt støyfri.

På papiret ser det med andre ord svært lovende ut. Men i praksis?

Stor nok kontroll

Enheten er svært lett og utstråler ikke så mye annet enn plastfølelse. Det er helt greit, vi er ikke så pripne når det kommer til små, diskret mediebokser. TV-LHD skal ikke ta stor plass, heller ikke i overført betydning.

På samme måte som med WD TV kan du også her koble til det du måtte ønske av harddisker og minnepinner i USB-porten på baksiden, selv om du, i motsetning til hos konkurrenten, bare finner én USB-plugg. Det behøver ikke bety så mye, men det kan være nyttig med to hvis du for eksempel ønsker å ha én harddisk stående permanent i enheten, og en minnepinne som er enkel å flytte i den andre USB-kontakten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer