TEST: Fotobøker

De er lekre, tar liten plass og sparer deg for mye arbeid. Vi har testet fotobøker fra sju nett-fotobutikker.

Publisert
Sist oppdatert

Har du mange digitale bilder på PCen du gjerne skulle ha framkalt eller skrevet ut, og satt i album? Det er ikke alltid lett å få tiden til å strekke til. Dette har fotobransjen skjønt, og mange fotobutikker tilbyr nå å gjøre den verste delen av jobben for deg.

Ved hjelp av et dataprogram som du laster ned og installerer på PCen din, kan du enkelt sette inn bilder i en billedbok, en såkalt fotobok, helt digitalt uten verken saks, lim eller andre hjelpemidler bortsett fra datamaskinen og Internett-tilknytning. Det er så enkelt at selv far kan klare det.

Slik fungerer det

Du laster først ned fotobok-programmet til PCen din som visualiserer boken på skjermen. Deretter drar du bildefilene som du har liggende på PCen over i boken, plasserer dem der du vil, og lager utsnitt enkelt ved å zoome inn på bildeflaten og dra med musen til rammen får det innholdet du ønsker. Du trenger med andre ord ikke å bearbeide bildefilene på forhånd.

Når boken er ferdig designet av deg, sender du dataene direkte til fotolaboratoriet via Internett. Om noen dager ligger boken i postkassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer