MOFT

TEST: Genial PC-støtte

Et Kickstarter-produkt vi faktisk kan anbefale, selv om det ikke er helt perfekt.

NESTEN USYNLIG: Vi ble raskt imponert over den lille, men hendige laptopstøtten MOFT: Foto: Martin Kynningsrud Størbu
NESTEN USYNLIG: Vi ble raskt imponert over den lille, men hendige laptopstøtten MOFT: Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Kickstarter er blitt en arena for kreative ideer, noen mer enn andre, og er et nettsted jeg ofte er innom for å se om det er noen artige prosjekter som det er verdt å merke seg. Som regel er det mest for moro skyld at jeg sjekker nettstedet der hvem som helst kan legge ut sine ideer, i håp om å bringe det til markedet med støtte fra fellesskapet.

Det er ikke ofte jeg støtter et produkt, dette er faktisk bare andre gangen.

Kampanjen jeg har støttet er for en «usynlig» støtte til den bærbare PC-en min, som har fått navnet MOFT. Dette er også samme navn som selskapet, en trend jeg ser går igjen på flere Kickstarter-prosjekter. Tenke seg til om Apple lanserte et produkt kalt «Apple» – det hadde vært noe?

MOFT er noe så enkelt som en PC-støtte du fester på undersiden av maskinen, og som kan justeres i to vinkler, alt etter hvor høyt du ønsker at PC-en skal stå. I pakken følger det med et stykk MOFT og en kortfattet manual som viser hvordan du fester støtten til PC-en din og hvordan du bruker den.

Det er for så vidt gjort i en fei. Du drar av filmen og posisjonerer MOFT-en helt bakerst på undersiden av PC-en din og så limes den fast med det klebrige overflaten. Selskapet lover for øvrig at støtten ikke skal sette merker på undersiden, slik at når du en gang tar den vekk, skal PC-en være som ny. Etter å ha prøvd MOFT-en på to PC-er, kan jeg si at den ikke etterlater seg limflekker og at limet er godt nok til at den sitter godt festet på maskin to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer