TEST: Get HD PVR i praksis

Da har vi hatt den nye HD PVR-boksen fra Get en ukes tid. Her er våre erfaringer.

Publisert
Sist oppdatert

Mandag den 10 mars ble HD TV tilgjengelig fra Get, men vi har tjustartet og fikk låne boksen noen dager tidligere.

Om Get's HD-tilbud, selve boksen og litt om kabelnettet til Get generelt har vi allerede skrevet. Har du ikke lest artikkelen kan du lese den her.

Det vi var mest nysgjerrige på var hvor robust og hvor bra HD-tilbudet var. Vi sitter nemlig på en gammel tamp av Get's kabelnett, som stammer helt tilbake fra Janco sin tid. I borettslagene like i nærheten (< 100 m) er det oppgraderte nett med "full pakke", mens vi og våre 10 naboer som bor i eneboliger foreløpig må klare oss med minste-tilbudet. Det vil si at vi fikk tilgang til digitalTV for ca et år siden, men ikke alle kanalene i pakkene spiller på grunn av for lav båndbredde. Internett og telefon kan Get heller ikke levere, siden det ikke er returmuligheter i vår kabel, som deles av flere. Alle nye installasjoner krever stjernenett med egen kabel ut til hver abonnent.

Vi kobler opp boksen

Get box HD PVR kommer med (nesten) alt du trenger for å koble deg til. Den bruker ekstern strømforsyning og er bl.a. derfor mer kompakt enn den forrige PVR-boksen. Koaks-kabel til å sette i veggen følger med (nå med skrufatning i boksen så den faller ikke ut), HDMI-kabel på 1,5 meter er også med. Det eneste vi måtte skaffe selv var S/PDIF lydkabel til vår "gamle" surroundreceiver som ikke har HDMI.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer