Samletest av spillhodesett

TEST: Hodetelefoner for spilling

Her ser du hvilke vi anbefaler og hvilke du bør styre unna.

SPILLHODESETT: Vi testet fem trådløse spillhodesett. Best i test-stempelet får Logitech G933. Foto: Pål Joakim Pollen.
SPILLHODESETT: Vi testet fem trådløse spillhodesett. Best i test-stempelet får Logitech G933. Foto: Pål Joakim Pollen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Markedet for tilbehør til spill-PC-er er omfattende, og består av alt fra avanserte PC-mus til spesialbygde kontorstoler som skal holde spilleren komfortabel i flere timer. Det stanser faktisk ikke der, for på Kickstarter har det dukket opp noe så spesielt som en spillhanske som lover å gi deg en fordel.

For oss er det spesielt to ting som er viktige, god lyd- og bildekvalitet. Så kan man også legge til mus, tastatur og eventuelt kontroller på den listen, men en solid, visuell opplevelse sitter i førersettet, og gode spillhodesett kan bidra stort på denne fronten.

Hvilket skal man velge?

Det kan være vanskelig å finne frem i jungelen med spillhodesett, for det er faktisk ganske mange å velge mellom. Derfor har vi samle fem trådløse hodesett fra fem ulike produsenter i den samme prisklassen, for å hjelpe deg litt på vei.

Vi har bedømt dem på kriterier som komfort, spillyd, kvalitet på mikrofon og hvor omfattende den tilhørende programvaren er.

Spesielt sistnevnte er interessant fordi hvis programvaren er god og omfattende, kan man få enda mer ut av spillhodesettet sitt. I enkelte tilfeller kan man fintune lyden slik at den blir akkurat slik man ønsker, eller man kan tilpasse lysene så de synkroniserer med Philips Hue smartbelysning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer