Sonos Sub Mini

Test: Husk nabovarsel

Alle kommer til å nyte den, bortsett fra naboene.

GLEDEN OVER GOD LYD: Når du først har kjøpt gode høyttalere, men savner bassen, er Sonos Sub Mini, med to innovervendte basshøytalere et meget godt valg. Foto: Odd Roar Lange
GLEDEN OVER GOD LYD: Når du først har kjøpt gode høyttalere, men savner bassen, er Sonos Sub Mini, med to innovervendte basshøytalere et meget godt valg. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hevdes at lykke ikke kan kjøpe for penger. Men med lanseringen av Sonos' trådløse subwoofer er det neimen ikke langt unna.

Sonos er, med unntak av sin Ikea-kolleksjon «Symfonisk», ikke mest kjent for å gi svært mye god lyd for pengene, fordi de prismessig ligger høyt med sine premiumprodukter.

Og for dem som har jaktet på en rimeligere variant av Sonos Sub (Gen3) til 8500 kroner, er ventetiden over.

Nå kommer nemlig Sonos Sub Mini til 5000 kroner. Den er mindre, rundere og billigere enn storebror. Og, den er verd investeringen.

Kjøp Sonos Sub Mini her (annonselenke)

Full pakke med lyd

Dersom du har enten Sonos One, OneSL, Five eller lydplankene Beam (mini) eller Ray fra før, er det bare å gjøre seg klar til skikkelig gromlyd i TV-stua.

Da kan du enkelt koble Sonos Sub Mini til eksisterende høyttalere, lene deg tilbake og kjenne følelsen av endelig å ha fått et komplett lydanlegg.

Jeg har vært godt fornøyd med å ha to Sonos Five og lydplanken Beam (gen2) koblet til fjernsynet, en LGs 65 C1 4K OLED. Topp bilde og topp lyd i en stue på rundt 35 kvadratmeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.