Test hvor raskt du skriver

Skriver du raskere enn kompisene dine? Disse nettjenestene sjekker farten.

Publisert
Sist oppdatert

"Herregud, du skriver fort!"

Har du hørt dette før har du kanskje lyst til å måle hvor fort du skriver?

Det finnes en rekke nettjenester som tilbyr ulike tester for å sjekke ut hvor fort du skriver. Her er noen av dem:

Keybr

Keybr er en nettjeneste for deg som vil lære deg å skrive raskere. Du registrerer deg og begynner med enkle tester som inneholder få taster. Etter hvert blir testene tøffere, og bonusen er at du kan se grafer med din utvikling; både når det gjelder antall ord pr minutt, men også hvordan du utvikler deg med tanke på feiltrykk.

URL: http://www.keybr.com

Test hvor raskt du skriver


Qwerty Warriors

For deg som er mer glad i spill, kan Qwerty Warriors anbefales. I dette spillet angriper en rekke fiender (de blir flere og flere), og du må skrive ordet under dem for å skyte.

URL: http://www.crazymonkeygames.com/QWERTY-Warriors.html

Sesam Invaders

Et annet alternativ for deg som er mer glad i norske ord, er Sesam Invaders. Riktignok ikke like fancy som det forrige spillet, men ...

URL: http://www.sesam.no/spill/spaceinv/

Typingtest.com

Enkel og grei - velg hvor lang tid du vil bruke, hvilken tekst du vil skrive og om du skal måle ord pr minutt eller tegn pr minutt. Etter sigende er denne hyppig brukt på amerikanske jobbsøkere som et delmål på deres produktivitet:

URL: http://www.typingtest.com/default.asp

JPhantom.com

Det enkle er ofte det beste, og denne testen er såre enkel. Klikk for å starte, skriv teksten så fort du klarer (husk å rette opp feilene!) og få dommen på hvor raskt du skriver slik:

Test hvor raskt du skriver


URL: http://labs.jphantom.com/wpm/

Til samlesiden for helgemoro


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer