TEST: Jensen AirLink 29150

Ferdig kryptert - én knapp!

TEST: Jensen AirLink 29150
Publisert
Sist oppdatert

Trådløst nett er en selvfølge, men at det virker og oppfører seg slik det skal er ofte en helt annen sak. Jensen har møtt disse utfordringene med en løsning beregnet på brukere som ikke er veldig opptatt av teknikk og heller ikke trives med å konfigurere oppsett med kryptiske menyer og uforståelige valg.

Airlink 29150 og 25150

Siden trådløst nett består av sender og mottaker må en enkel og ferdig satt opp løsning bestå av et sett med enheter som i utgangspunktet "snakker sammen". Begge enhetene fungerer også som vanlige trådløse enheter, henholdsvis ruter og USB-klient, men da uten fordelen av at "alt er klart".

Men er ikke trådløst nett i dag så standardisert at det bare er å velge nettverk, så er man i gang? Svaret er at det er riktig så lenge man snakker om helt åpne og ubeskyttede nettverk, eller lukkede nettverk med brukernavn/passord som du får oppgitt fra den som har hånd om nettverket.

Skal du sette opp et beskyttet og kryptert hjemmenettverk må du inn i oppsett og velge krypteringsmetode, variant av denne, nøkler osv.

For de som helst vil slippe å forholde seg til dette kommer Jensens løsning inn i bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer