Test: Jensen iRadio Extreme

Media:Link 1154 er radioen for deg som vil ha en bærbar enhet med alt, og det til en helt ok pris.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå trenger du ikke å bestemme deg for om du skal kjøpe en DAB eller FM-radio. Denne modellen har nemlig begge deler, og kan også friste med nettradio-funksjon.

Det beste av alt er imidlertid at den leveres med et innebygget oppladbart batteri, dermed kan du også ta den med deg på verandaen uten å finne fram metervis med skjøteledning.

Førsteinntrykk

Da iRadio ble lansert kostet den rundt 2.000 kroner, men i dag får du enkelt tak i den til rundt 1.150 kroner, og det gjør den langt mer interessant i våre øyne. Radioen kommer i sort gummi og plast, og det er vel ikke uten grunn at den har en fasong som minner mistenkelig om Tivolis PAL-modell. Merk deg at fronten er av typen pianolakk. Det ser bra ut, men gjør også at fingermerker blir godt synlige.

Øverst i fronten har du et lite LCD-display, mens betjeningsknappene følger rett under - dette er relativt selvforklarende. I tillegg til strømladeren får du også med en liten fjernkontroll i pakken. Om den er det strengt tatt ikke så mye å si, annet at den den virker noenlunde ok. Betingelsen er imidlertid at du holder den direkte mot radioen, og vi tror ærlig talt ikke den vil bli så mye brukt i praksis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer