Surface Book 3

TEST: Kanskje markedets råeste bærbare

Men Surface Book 3 er ikke helt feilfri.

SURFACE BOOK 3: Microsofts heftigste bærbare er blant de mest solide laptopene på markedet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SURFACE BOOK 3: Microsofts heftigste bærbare er blant de mest solide laptopene på markedet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Surface Book 3 er, som navnet allerede har avslørt, tredje generasjon av Microsofts hybrid-PC, hvor du med et tastetrykk kan dele skjerm fra tastatur og bruke det som et nettbrett.

PC-en er kanskje mest kjent for sitt oppsiktsvekkende design med et hengsel som gjør at skjerm- og tastaturdel ikke går i ett når den er klappet sammen. Amerikanske medier beskriver den som «slangeliknende» på måten den slynger seg rundt, mens Microsoft selv omtaler hengselet som «dynamic fulcrum hinge» som kan oversettes til dynamisk støttepunkthengsel.

Design

Det har i lang tid versert rykter om at Microsoft jobber med å gjøre hengselet mindre slik at det ikke blir like stort gap mellom skjerm og tastatur, men Surface Book 3 er å si identisk med den første versjonen.

Faktisk har det ikke skjedd noen betydelige endringer på eksteriøret siden iterasjon én, uten at det gjør meg stort. Surface Book 3 er i mine øyne blant de stiligste laptopene på markedet og det er nettopp det unike hengselet som gjør den så tøff, men det er ingen tvil om at dette designet gjør PC-en tykkere enn nødvendig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer