TEST: Kingston SSDNow V+

Et komplett sett for oppgradering av ytelse og kapasitet

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du skal bytte ut den interne harddisken i en bærbar med en SSD har du flere utfordringer. Først og fremst må du kunne koble til SSD-en for å kunne kopiere over alt innholdet fra harddisken - eller rettere sagt klone disken.

Så må du ha et program som tar seg av kloningen, og en mulighet for å kunne koble til harddisken etterpå når, for å bruke den til å lagre data.

Alt dette kommer fiks ferdig i dette settet fra Kingston.

Innholdet i pakken

I tillegg til selve SSD-en, som i vårt testeksemplar var på 128 GB, følger det med kabler, skruer, monteringsbraketter for montering i stasjonær PC, et enkelt kabinett med intern SATA og ekstern USB-tilkobling og en CD med dokumentasjon og kloneprogram.

I bruk

Kabinettet til disken åpnes ved å trekke lokket av, etter at du har skjøvet låseknappen til side. Så er det bare å sette i disken og skyve tilbake lokket.

Så kommer det alltid tilbakevendende problemet: Har du mer data på harddisken enn det er plass til på SSD-en må du først kopiere over det du vil beholde fra harddisken til et tredje lagringsmedium, og så slette så mye data på disken at du får plass på SSD-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer