MacBook Pro 13

TEST: Kjedelig god

Billigere, men kjedeligere enn MacBook Pro 14.

MACBOOK PRO: Sett den før? Ja, nye MacBook Pro er så å si helt like MacBook Pro 13 fra 2016. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MACBOOK PRO: Sett den før? Ja, nye MacBook Pro er så å si helt like MacBook Pro 13 fra 2016. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple trakk sløret av to nye MacBooker under årets utviklermesse, WWDC, i California: MacBook Air med M2-brikke og spennende fargevalg og en oppdatert MacBook Pro 13 med samme brikke, som likevel bare er tilgjengelig i to gråtoner.

Den mest spennende nyheten er selvsagt nye MacBook Air, mens MacBook Pro 13 ble den største overraskelsen. Ikke fordi den er spesielt spennende, snarere tvert imot.

Nye MacBook Pro

Nye MacBook Pro 13 er kort oppsummert den samme som MacBook Pro M1 bare med den oppdaterte M2-brikka.

Det betyr at den ikke har den oppdaterte mini-LED-skjermen som 14- og 16-tommeren har, ikke flust av tilkoblingsmuligheter og ja, den har fortsatt Touch Bar, som vi egentlig trodde Apple var ferdig med. Designen er også tilsvarende MacBook Pro anno 2016.

Samtidig er startprisen 6500 kroner lavere, men det er vanskelig å se for seg at det ville kostet noe i nærheten av den summen å få på plass flere tilkoblingsmuligheter.

På papiret er det ingen tvil om at MacBook Pro 14 er den mest spennende modellen, men så er den også som nevnt en god del dyrere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer