TEST: Komplett Gamer Premium - AMD Vision Black

Den beste spillopplevelsen krever en kraftig stasjonær PC.

Innholdet i pakken Foto: Komplett
Innholdet i pakken Foto: Komplett Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en stund siden vi har testet stasjonære PC-er i DinSide data, og enda lenger siden vi testet PC-er beregnet på gamere. Men nå var tiden inne, siden det har dukket opp maskinvare som er interessant å sjekke uansett. Spesielt gjelder dette 6-kjerners prosessoren AMD Phenom II X6.

Det er også andre komponenter og kombinasjoner som er oppdatert, som SSD til systemdisk og roterende disk til lagring.

Grafikkløsningen er heller ikke spesielt pinglete, den består av 2 kort fra ATI koblet sammen i CrossFireX.

Spesifikasjoner

Her er listen over hva maskinen inneholder:

Prisen for et ferdig system ligger ca 900 kroner høyere enn om du skulle satt sammen alle delene selv og installert programvare osv. Samtidig gir dette deg 3 års garanti.

Kabinett og montering

Kabinettet er et midi-tower, med mulighet for 4 vifter. Det er i stål og plast og kommer bare i sort. Viftene er plassert i topp (200mm!) og på baksiden (120mm) og foran hver av de to diskmodulene i front (120mm).

Det er plass til 9 lagringsenheter, 3 optiske 5,25" og 6 standard 3,5" som festes i to diskmoduler som kan tas ut fra fronten. Modulene har gitter i front, og bak dette sitter en vifte som suger luft inn. Foran viften sitter et luftfilter som enkelt kan tas ut for rensing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer