Tado Smart Radiator

TEST: Like enkel som genial

Tado viser hvor bra varmestyring i boligen kan gjøres.

TADO: Å styre varmen i boligen din, skal være enkelt. Her leverer Tado Smart Radiator så det holder. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
TADO: Å styre varmen i boligen din, skal være enkelt. Her leverer Tado Smart Radiator så det holder. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

En litt ustabil vinter gjør at du kan spare mye på oppvarming i hjemmet, og med en smart løsning kan du potensielt spare enda mer. Vi har tidligere sett på det avanserte varmestyringsstystemet fra norske Ewave.

Det er en komplett løsning for styring av hjemmet og består av en kontrollenhet, smartplugger og termostater. Tado Smart Radiator, som vi har hatt inne på testbenken denne vinteren, har ikke like stor utstyrspakke, men er til gjengjeld både rimeligere og enklere i bruk.

Tado Smart Radiator

Tado har tre smarte produkter i sin portefølje for styring av radiator og vannbåren varme, varmekabler og en for klimaanlegg og varmepumpe – samtlige er tilgjengelig i Norge.

Radiatorutgaven vi har testet kommer i startsett med én styringsenhet/radiatorventil, internett-bro – som du trenger for å koble Tado-en mot internett slik at du kan styre oppvarmingen når du ikke er hjemme – tre radiatoradaptere, samt USB- og LAN-kabel. Pakken har en pris på 1249 kroner, og trenger du flere radiatorventiler, kan du kjøpe ekstra for rundt 799 kroner.

Ifølge Tado skal ventilen passe så å si alle radiatorer på markedet, men det kan være lurt å undersøke kompatibiliteten før du kjøper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer