TEST: Logitech AudioHub

Lei av lyden i den bærbare? Logitech har et fikst alternativ, vi tester.

Publisert
Sist oppdatert

Alle bærbare PCer har begrensninger i lydkvaliteten. Dette skyldes mange ting, men først og fremst at det ikke er plass til basshøyttaler. For at det skal bli noe greie på det må en basshøytaler ha en viss størrelse og bo i en kasse med et visst volum. Disse kravene bryter med hele konseptet for en bærbar PC, derfor er det bare mer eller mindre pistrete lyd å hente fra de bærbare.

Bortsett fra hodetelefoner, er den eneste løsningen å koble til et kraftigere anlegg hvis du vil ha bedre lydkvalitet. Det finnes mengder av alternativer, fra PC-høyttalere til små stereoanlegg eller studiomonitorer. Problemet med alle disse er at de tar plass og bidrar til ledningskaos.

Et typisk PC-anlegg består av to små diskanthøyttalere og en sub-bass som skal stå på gulvet. Denne inneholder også forsterkerne til hele systemet. Denne løsningen gir som regel helt kurant lyd for en rimelig penge, men lever ikke helt opp til HiFi-idealet. Stereoanlegg og studiomonitorer blir så dyrt at det fort blir uaktuelt.

En sub på gulvet er en stor støvsamler, siden det gjerne blir en del ledninger og strømforsyning som også havner på gulvet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer