TEST: Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Kombinert tastatur og solid deksel til iPad. Det må vel være en perfekt match for deg som skriver lange og sinte debattinnlegg?

Skriver du mye på iPaden trenger du et eksternt tastatur, og dette er en av de smarteste løsningene vi har sett så langt. Foto: Per Ervland
Skriver du mye på iPaden trenger du et eksternt tastatur, og dette er en av de smarteste løsningene vi har sett så langt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Logitech har vært gode til å tilby tilbehør til iPad, og trofaste lesere har sett flere tester av deres tastaturløsninger tidligere.

Se blant annet: Test av Logitech Keyboard Case og vår samletest av tre tastaturer til iPad.

Dagens testobjekt er rett og slett den nye versjonen av Keyboard Case-versjonen som kom i fjor, og hovedspørsmålet er egentlig hva som skiller de to.

Kombinert deksel og tastatur

Fellesnevneren er at aluminiumsdekselet beskytter iPaden når den ikke er i bruk, og at den har et innebygget trådløst tastatur.Den viktigste forskjellen er at forgjengeren kun passer til iPad 2, mens dagens testobjekt også skal fungere på den siste iPaden - eller iPad 3 om du vil.

I dette ligger også at formfaktoren er noe forandret.

For der du på Keyboard Case plasserer iPaden nedi tastatur-trauet under transport, så ligger iPaden her i stedet på toppen. Det høres kanskje litt vaklevorent ut, men løsningen fungerer etter vår oppfatning godt.

Logitech har nemlig utstyrt coveret med et magnetfeste, som dermed fungerer etter samme prinsipp som Apples smartcover. I tillegg til at aluminiumsdekselet beskytter skjermen på iPaden, vil nettbrettet også slå seg automatisk av eller på når du tar det på eller av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer