Test: Logitech Wireless Gaming Headset G930

Trådløse hodetelefoner med mik og støyreduksjon, spesialsydd for gaming.

Test: Logitech Wireless Gaming Headset G930
Publisert
Sist oppdatert

Gamere som ikke bor alene i et eget hus langt fra folk trenger hodetelefoner. Intense skuddscener og dramatisk orkestral musikk blir fort i meste laget for omgivelsene.

Men det finnes et utall forskjellige hodetelefoner, hva er speselt nyttig for gamere?

Logitech Wireless Gaming Headset G930

Logitech har mange headset på samvittigheten, og G930 er et av de nyeste og mest avanserte.

Egenskaper som Logitech selv fremhever er disse:

Trådløst (2,4GHz) med rekkevidde på opptil 12 meterSurroundlyd (7.1) og mikrofon med opptil 26 dB kansellering av bakgrunnsstøyTett konstruksjon som slipper ut minimalt med lydMyke puter og justerbar bøyle/hodebåndTre programmerbare knapperDirekte justering av volum med hjul og mute for mikrofon direkte på øreklokkenMute-indikator med LED på mikrofonenLading med kabel mens det er i brukOpptil 10 timers batteritidLydeffekter og enkelt oppsett

Installasjon

Settet inneholder en liggende snelle hvor du kveiler opp USB-kablene. Den ene enden går inn i PC-en, den andre kobles inn i den ene øreklokken når du skal lade hodetelefonene. Midt i snella sitter det en USB-kontakt hvor du plugger inn senderen, som er en liten USB-dongle på størrelse med en minneplugg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer