TEST: Logitech X620 6.1 høyttalere

Vi får stadig flere høyttalere rundt om kring, både i stua og i andre oppholdsrom. Vi har testet Logitechs X620 både i stua og på gutteværelset.

TEST: Logitech X620 6.1 høyttalere
Publisert
Sist oppdatert

Surroundlyd blir mer og mer populært, i mange sammenhenger. Det er stadig en del stereofantaster som ikke er med på notene, og musikkbransjen famler seg fram også på dette området. Men video og spill setter standarder som etternølerne må forholde seg til, og det gjør det ikke alltid helt enkelt for brukerne heller.Vi har høyttalersystemer både i 5.1, 6.1 og 7.1 konfigurasjoner, og i videosammenheng leveres lyden som Dolby Digital, DTS eller THX med varierende antall kanler, og etter hvert muligens i nye flerkanals formater fra Windows Media, hvis Bill får det som han vil...

Musikk leveres også til en viss grad i flerkanalsformat, både DVD-Audio og Super Audio CD støtter 5.1, men tilbudet er magert. Som nevnt er det også mye usikkerhet og uenighet om hvordan "ren" musikk skal mikses for surround.

Logitech X620 er et 6.1 system, det innebærer at det er en ekstra bakre senterhøyttaler i tillegg til et 5.1-systen, hvor det bare er front høyre og venstre, senter front, høyre og venstre sidehøyttalere og bass.

De seks satelitthøyttalerne er i grå og sølvgrå plast, mens bassen er i tre med tilsvarende farger. Alle satelittene kan enten stå på foten sin, eller henges på vegg på en skrue. Da bare vrir du på høyttaleren når du har hengt den opp, så får den riktig vinkel utover i rommet! Smågenialt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer