TEST: Mac mini som mediesenter

Joda, den er en slags sjef i stua. Men bare hvis du kommer deg over prissjokket, og videoproblemene.

PENT: Ikke en gang garvede elektronikk-i-stua-hatere bør ha store problemer med å sette nye Mac Mini i stua. Foto: Øivind Idsø
PENT: Ikke en gang garvede elektronikk-i-stua-hatere bør ha store problemer med å sette nye Mac Mini i stua. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mac Mini har vært en av Apples mest beskjedne maskiner i en årrekke, og fremstilles gjerne som han fyren som gjerne blir sittende alene i et hjørne på julebordet, selv om han har vært i bedriften i årevis.

Forrige uka ga DinSide aller ferskeste mini en runde i tall-bingen, hvor den blant annet gjorde en habil jobb med å knuse tall i Geekbench. Intet spektatulært, når alt kommer til alt, med unntak av utseendet (som er fantastisk) og prisen (som ikke er fullt så fantastisk).

I etterkant av tallknusingen har vi plassert minien i stua, i håp om å finne ut hvor bra den duger som mediesenter.Innholdsfortegnelse:HDMI-jomfruDVD-rotMediesenter to the rescueKonklusjon Mac mini som mediesenterSvaret på det burde være enkelt: Den duger, og vel så det.

Slik er det dessverre ikke, for det er noe som skurrer her.

HDMI-jomfru

Apple er ikke kjent for å være først med flette inn nye standarder i sine produkter, og HDMI-utgang er ikke noe unntak. Minien vi har hatt på besøk denne uka er første Mac noensinne med denne videotilkoblingen, noe som med all tydelighet viser at Apple er klar for å gjøre dette til et stuevennlig mediesenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer