TEST: MacOS mot Vista

Blir det likt når man sammenligner seg med seg selv?

Publisert
Sist oppdatert

Hver gang vi skriver om et eller annet produkt fra Apple er det minst én av våre trofaste lesere som skriver innlegg hvor det påstås at vi er kjøpt og betalt av Apple. Bare fordi vi skriver om produktene. Om det er ris eller ros spiller ingen rolle.

I samme slengen får vi omtrent like mye kjeft fordi vi ikke har skjønt hvor genialt alt som kommer fra Apple er, spesielt sammenlignet med "all søpla fra det onde firmaet i Seattle"...

De eneste som har kjøpt og betalt oss som skriver i DinSide er vår arbeidsgiver, og hva vi skriver bestemmer vi selvsagt selv.

Sammenligning, konkurranse og kamp

Det er helt grunnleggende for oss mennesker å undersøke, sammenligne og vurdere, for så å ta et valg. Dette gjaldt for huleboeren, det gjelder også den som skal kjøpe bærbar PC.

Vi som skriver om datautstyr er alltid på utkikk etter verktøy som hjelper oss og våre lesere til å gjøre denne vurderingsprosessen bedre.

En type verktøy er tester som utfører et knippe av oppgaver på PC-en. Her testes de helt grunnleggende faktorene, som ytelsen på de forskjellige komponentene. Det er ikke så mange av dem: prosessor, minne, harddisk og grafikkprosessor, men alt avhenger av ytelsen på disse nøkkelkomponentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer